Voeding

                                                                    

Voeding is een fundamenteel onderdeel van ons plan wanneer we een gezond en fit lichaam nastreven. Een goed en evenwichtig eetpatroon ligt aan de basis voor het optimaal functioneren van al onze lichaamsprocessen!

Zorg dat je lichaam de nodige essentiƫle voedingsstoffen binnenkrijgt, indien mogelijk op het gepaste moment. Op deze manier beschik je enerzijds over een goeie weerstand en word je minder snel ziek, maar biedt dit ook tal van andere voordelen op zowel fysiek als mentaal vlak.

Voor mensen die sporten of een fysiek actieve levensstijl hebben is aangepaste voeding vereist (in grote mate afhankelijk van het niveau en de frequentie van de inspanning). Het leveren van de juiste voeding op het juiste moment zorgt er voor dat je beter van je prestaties herstelt en bijgevolg meer uit je trainingen zult halen. Het zorgt er ook voor dat je over de nodige energie beschikt om je trainingen met maximale krachten aan te vatten!

Tevens zal een aangepast voedingsprogramma ook samengaan met doelstellingen als gewichtsverlies (daling van het vetpercentage) of spiertoename (hypertrofie). Voor het bereiken hiervan krijg je advies op maat.